About

Uvod

Više od (samo) radija ponosno predstavljamo neke od najboljih Bosanskih & Hercegovačkih ostvarenja , muzičkih a i kulturoloških tema i skupova unaokolo. Sa savršenim procesiranjem zvuka, automatiziranom produkcijom muzike, jedinstvenom selekcijom pjesama i detaljnom analizom za sastavljanje play listi, a sve upriličeno od ljudi do kojih lahko možete doći.

O Radiju BA i našoj Misiji

Radio BA je doprinio i nastavlja doprinositi razvoju Bosanske muzike i podržava istu. Radio BA, kroz odabir muzike čini stalni napor da približi Bosansku dušu široj zajednici sa emitovanjem vrhunske Bosanske muzike.

Radio BA je doprinio Bosanskoj estradi i podržao je. RadioBA, kao dio našeg stalnog napora da približimo Bosansku muziku zajednici kroz vrhunski odabir.

RadioBA je stanica koja pušta muziku bez marketing poruka. koja se temelji na donacijama za program RadiaBA .

RadioBA možete slušati bez dosadnog marketinga. Vaše Donacije veoma cijenimo.

Kontakt

Na RadiuBA nastavit ćemo održavati, poboljšavati i obogaćivati ​​naše besplatne teme novim prilozima, kaji se pojavljuju kroz rasprave u zajednici.

Na RadiuBA nastavit ćemo održavati, poboljšavati i obogaćivati ​​naše besplatne teme novim prilozima, kaji se pojavljuju kroz rasprave u zajednici.

Članovi našeg tima će uvijek aktivno sudjelovati i pomagati u zahtjevima za podršku u najvećoj mogućoj mjeri. Ipak, ponekad mogu biti potrebe vezane za temu koja nadilazi tipičnu podršku i dijeljenje znanja i zahtijeva ili premium podršku ili čak i implementaciju na zahtjev. U svim takvim slučajevima, ne ustručavajte se stupi u kontakt s nama :)